“Кое е нашето оръдие на труда и как да го максимизираме?”

В първия епизод на мини подкаста LongevIT, гост е Георги Спасов, съосновател на LimeChain и ко-водещ на следващите епизоди на инициативата. Идеята за LongevIT се заражда от въпросите, които все по-често си задават хората в ИТ сектора, а именно – как да се подобряват, за да могат да достигнат така наречената върхова форма (peak performance). В този епизод разглеждаме какво точно e peak performance и какви са метриките, и капацитетите, които ИТ професионалистите могат да развиват, за да бъдат една крачка по-близо до най-добрата си форма.

В епизода ще научите:

  • Какво е LongevIT и как се роди инициативата и партньорството между LimeChain и Свръхчовекът с Георги Ненов?
  • Какви са показателите, които можем да следим и подобряваме, за да достигнем върховата си форма?
  • Какво е peak performance в IT сферата и какви са супер силите на IT хората?
  • Културата в LimeChain и повече за longevity-support групата им.
  • Какви са темите на следващите ни епизоди и какво да очаквате от LongevIT?

“Пиковите перформъри в IT света успяват чрез креативност да решават най-сложните проблеми.”

Кои са LimeChain?

LimeChain е една от най-големите компании за Blockchain разработки в света и сред най-търсените доставчици в Web3 индустрията.Още от самото си начало компанията привлича клиенти от Fortune 500, добре познати Web3 стартъпи и вече има на 160 завършени проекта, което прави екипът им сред най-добрите Web3 инженери на световно ниво. Също така, LimeChain поддържа и LimeAcademy – академия за обучение на блокчейн разработчици в България.

LongevIT Newsletter

LongevIT Newsletter е бюлетинът, чрез който ще получавате епизодите директно в пощата си и чрез който ще можем да поддържаме разговора по темите от епизодите. Така ще имате възможност да споделите и своето мнение през различни анкети, на които аз и екипът на LimeChain ще споделяме и коментираме отговорите, както и да получавате допълнителни ресурси по всички теми, свързани с добро здраве, дълголетие и топ-представяне.
Запиши се за LongevIT бюлетина, за да те информираме за всеки нов епизод ☞
Абонирай се

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *