Ще сложа тази снимка тук. В началото. Точно където й е мястото!

Снимка на Георги Ненов с Иво Кунев

Когато порасна, искам да мога да разказвам истории като Ivailo Kunev. Днес двамата с него споделихме своя прочит и разсъждения над тези две въздействащи книги. За да съм съвсем честен – радвам се, че бях първи, защото още от първото изречение на Иво, разбрах, че искам да мога да изказвам мислите си така, както го прави той.

А самото събитие беше феноменално – в WORKY кипеше живот. Хората отвън непрекъснато надзъртаха вътре, тайно надявайки се да разберат за какво говорим с Иво и как 30 души слушат внимателно. И това в продължение на два часа.

Благодаря на Иво и Таня, че ме поканиха да съм гост-лектор във второто издание на #booktalks. Хората в България със сигурност имат нужда от повече събития, свързани с книги – и то с книги, които променят начина ни на мислене и действие.

Вярвам, че дори и без Call-to-Action в края, хората, които чуха моите разсъждения върху 7-те навика на високоефективните хора, ще дадат шанс на подкаста. Вторият ми прочит на легендарната книга ми помогна да открия още късчета злато и платина, които да използвам за напред.

Време е да наточа секирата. Отново!

Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *