Наистина ли?

Абсолютно! Днес седнах да медитирам в 22:30. Имам безброй оправдания. Да, направих един двучасов лайв с моя приятел и свръхчовек – Димитър Миланов за неговата Фейсбук страница „Английски с Джей„. Направих си и тренировката, направих си и крачките (въпреки, че си бях забравил гривната вкъщи и реално съм направил много над 10 000). Доста неща свърших днес и все важни, обаче отложих медитацията за прекалено късно. От утре, никакви късни медитации.


Mесечен бюлетин.
Абонирай се и получи достъп до РЕГИСТЪРА – всички споделени книги и полезни ресурси на едно място. ВСЕКИ МЕСЕЦ ексклузивни блиц-интервюта с гости от подкаста и топ прозрения! ☞

Цитат на деня

Do it now. Sometimes later becomes never.
~ Неизвестен автор

Да, супер е, че си направих медитацията и днес! Гордея се със себе си. Обаче страдам. В момента страдам. Трябваше да съм заспал преди около час. Ако отлагам всичко за края на деня, това ми скъсява съня и почивката, което ми скапва новия ден още преди да е започнал. Събуждам се надоспал. Уморен. Единствено дисциплината ми позволява да отида да тренирам. Целта за утре е да си легна в 22:00 и никога повече да не медитирам след залез слънце.

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *