Очакванията…

Вчера с Неда бяхме на гости на наши приятели и се прибрахме след полунощ. В главата ми веднага изплуваха задачите за днес като една трудно-изпълнима мисия:

  1. Запис на нов епизод от 10:00.
  2. Запис на нов епизод от 14:00.
  3. 30-минутна медитация.
  4. 10000 крачки.
  5. Месечен бюлетин на „Свръхчовекът с Георги Ненов“.
  6. Статия за 19-тия ден с 30-минутни медитации.

Сега, в 22:00 пиша статията и слагам една голяма отметка на последната задача. Да, изискваше усилия, но се справих. Отново! Два записани епизода, 19-ти пореден ден медитация, 67-ми пореден ден с 10к+ крачки, 14-ти пореден месечен бюлетин и 19-та поредна статия. Всичко това – в неделя.

Specialty епизод от 31.01.2021

Това сме аз и моят гост след повече от два часа съдържателен, непринуден разговор за музиката, кафето и семейството.

Да, това е Йордан Дъбов от Dabov Specialty Coffee. Очаквай епизода съвсем скоро. ☕

Нов епизод на английски език

Вторият епизод за деня беше с един от най-добрите транс DJ в Света и мой добър приятел…

Това е Денис Шепърд / Dennis Sheperd. Родом е от Есен, Германия, а по настоящем живее в София, България. Нищо чудно съвсем скоро да си имаме още един „българин по избор“, защото проверката установи, че Денис знае достатъчно, за да се оправя на чист български.

Хубаво, де.. а медитацията?

Дойдоха ми няколко много силни идеи докато медитирах днес. Най-добрата е следствие на един разговор, който проведох в Clubhouse (след като оставих оператора/монтажист/сценарист/режисьор/осветител/звукар на подкаста – Симеон) с J. Milanoff и патронa на подкаста и приятел – Кристиян Вълов от Варна за използването на отрязъци от епизодите за Instagram, Facebook & YouTube, както и включването на Facebook Live! в началото на всеки епизод. Медитирайки в главата ми просто „изплува“ решението – та, аз записвам епизодите през OBS. Нищо не пречи на Монката, докато записва, да Stream-ва пряко във Facebook и повече хора да разбират какво предстои в подкаста… Толкова просто решение, нали?


Mесечен бюлетин.
Абонирай се и получи достъп до РЕГИСТЪРА – всички споделени книги и полезни ресурси на едно място. ВСЕКИ МЕСЕЦ ексклузивни блиц-интервюта с гости от подкаста и топ прозрения! ☞

Цитат на деня

Your life is what your thoughts make it.~ Конфуций

Досега мислех прекалено малко. Ако не друго, медитациите ми дават това време за размисъл, от което имах нужда. 🙏

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *