Следобедна медитация…

Остават четири дни до финала. Същевременно в живота ми се появяват супер важни неща, едното от които е регистрацията на Фондация „Свръхчовекът с Георги Ненов“ – НПО, което се надявам да привлече повече дарители, за да мога да създам една устойчива организация, която да създава и разпространява все повече и все по-качествено съдържание по темата за личния пример и вдъхновението. В главата ми е един миш-маш от идеи, казуси и т.н, който ми пречи да събера фокуса си в една точка. Въпреки това успях да си направя 26-тия ден (макар и с един ден закъснение). Беше трудно, но го направих. Понякога се налага да се „насиля“ да направя още веднъж дадено действие, за да го превърна в навик, в част от деня си.

Какво ме зарадва днес?

Зарадваха ме два разговора по телефона и един имейл. И тримата души ме потърсиха, защото имат нужда от съвет. Това е безценно потвърждение, че ти и другите слушатели (и читатели) на Свръхчовекът с Георги Ненов виждате в мое лице някого, с когото бихте поговорили и чието мнение и скромен опит са важни за вас. Благодаря! Благодаря безкрайно! Трудно мога да опиша с думи чувството да общувам с хора, които не познавам, но те познават мен посредством интервютата и споделянията ми тук.


Получавай месечния бюлетин на Свръхчовекът с ексклузивно интервю и препоръки за любими книги ☞

Усещането…

Прибирайки се към вкъщи споделих на Неда, че усещам как проектът вече набира скорост по пистата и съвсем скоро ще „излети“ 🛫 Не знам какво ме кара да мисля така, но обратната връзка от последните 15-20 епизода на подкаста е все по-добра и по-добра. Може би това увеличава вътрешната ми увереност. Може пък малките постижения по пътя я увеличават, не зная. При всички случаи се наслаждавам на процеса и възможността с екипа от доброволци да правим нещо, което оставя следа.

Цитат на деня

“Speed will not take you to success but right direction will.”
~ Mohith Agadi

Да, скоростта не е най-важното нещо… казала костенурката на заека. Всяко състезание (било то и без конкретен финал) е много по-вероятно да бъде спечелено на първо място от този, който се появи на състезанието. След това идват факторите, които помагат да победиш и другите, които са се явили – подготовка и постоянно действие в правилната посока.

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът с Георги Ненов и стани част от нашето общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *