Днес е денят. Денят, който никога не съм чакал и който дойде сам. Денят към който никога не съм се стремил и никога не съм преследвал или искал на всяка цена. Денят, в който всичко придобива смисъл. Денят, който е един от онези дни, които се разказват от хората като „Тоя извади ЕГАТИ късмета!“ Денят, за който нито на 16 юни 2016г., нито на 2 юни 2018г., нито преди да получа поканата за среща и да се запозная със страхотния екип на Telus International не си бях представял, че ще дойде. Обаче той дойде. Днес. На 10/10 „Свръхчовекът с Георги Ненов: как да живеем живота на мечтите си“ заживя мечтата си. 1211 дни от идея до устойчивост.

Има един велик цитат на Тони Робинс, който иска да запомниш завинаги!

Most people overestimate what they can accomplish in a year – and underestimate what they can achieve in a decade.

~ Tony Robbins

Когато погледнеш върха на планината отсами нейните поли, той ти се струва тоооооолкова далеч. Когато се качиш горе и погледнеш към началото, към мястото, от което си тръгнал, ти се струва тооооооолкова близко и всичко, което си направил, за да стигнеш до върха, толкова лесно.

Същото е в живота. Тръгваш да правиш нещо и ако гледаш непрекъснато към върха, ще се откажеш. Обещавам ти! Ако обаче поглеждаш нагоре от време на време, за да си припомниш на къде си тръгнал и защо, оооо, няма сила на Света, която може да те спре!

Днес е денят,  в който аз се качих. Огледах се. Щом мога да се кача на този връх, защо да не опитам да изкача още по-високи върхове? Вече имам екип, вече не съм сам, вече има общество от задружни и подкрепящи хора. Всичко ще бъде толкова по-лесно. Кога започваме? Още от утре, още от 11/10.

Когато приключих успешно моя първи маратон си казах – „Аз съм един малък Супермен, аз мога всичко!

~ Краси Георгиев – Ултрамаратонец

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *