Преди няколко месеца открих много интересна страница и инструмент, който следи страниците и апликациите, които използвам. Нарича се Rescue Time. Тествах го за определено време и определено има какво да науча за собствената си продуктивност. Днес реших, че е крайно време да инвестирам в месечен абонамент, защото това, което виждам изобщо не ми харесва. Имам доста високи очаквания към мен самия и с помощта на Силвина и нейната консултация за лична продуктивност, успях да построя адекватни системи за управление на времето и задачите. Въпреки това забелязвам, че продължавам да си намирам дупки, които да запълвам по неадекватен, за моите собствени цели, начин.

Днес, под душа, си дадох сметка, че в задачите, в които няма конкретен план за действие, няма адекватно действие. Има хаос. Именно за това искам да разбера повече за страниците и приложенията, които мога да използвам, за да подобрявам всичко, което правя. Да изстисквам повече от времето, с което разполагам.

Силно вярвам, че плащането е поемане на отговорност. Именно за това реших, че ще се абонирам за Premium версията, а пишейки статията, поемам отговорност и пред теб и другите читатели. Благодаря за подкрепата!

Ето тук [https://www.rescuetime.com/ref/2068710] можеш да се регистрираш и напълно безплатно да си използваш почти същите функции. Ако пък решиш, че искаш платената версия и се регистрираш от същия линк, аз ще получа 30 дни безплатно ползване. Win-win! Напомням, че първо трябва да ТЕСТВАШ ИДЕЯТА, после да я АДАПТИРАШ и след това да ДЕЙСТВАШ, прилагайки я дългосрочно.


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *