Най-лесният начин да си отбелязвам нещата, които искам да свърша е Wunderlist. Всичко друго е прекалено сложно. Ненужно сложно.

Wunderlist е едно от най-често споменаваните приложения за проследяване на задачи. Собственост е на Microsoft и е 100% безплатно. Можеш да го използваш на телефона и на компютъра си, успоредно, така че задачите да се синхронизират. Можеш да групираш задачите. Можеш да си отбелязваш най-важните. Можеш да си определяш крайни срокове. Можеш да споделяш задачи. Можеш да правиш всичко, за което аз се сещам и от което имам нужда. А, да, можеш да си променяш и фона.

Изглежда така:

Скрийншот на Wunderlist

Във Wunderlist стоят всички мои задачи. ВСИЧКИ! В Evernote стоят моите бележки, мисли и идеи. За тях ще пиша утре!

Препоръчвам да го тестваш и да си създадеш навик да не планираш да правиш по повече от 3 задачи на ден. Замисли се, че ако си определиш да направиш 10 задачи, а свършиш 7 ще се чувстваш много по-зле отколкото, ако си определиш 3 задачи и свършиш 7.

“Compound interest is the eighth wonder of the world.”
~ Albert Einstein

Вярвам, че лихвата с натрупване може да се приложи не само във финансовия свят, но и в сферите от живота ни, които са ни важни. Да правим по една стъпка на ден в правилната посока е всичко, от което имаме нужда. Ако днес можеш да направиш 1 лицева опора. Утре, най-вероятно, ще можеш да направиш също 1. Вдругиден е напълно възможно вече да можеш да направиш 2. След няколко дни, 3, а в един момент да правиш с по 2, 5 или дори 10 броя повече. Стига да не спираш! Wunderlist ми помага да се грижа за точно този тип развитие в живота си ежедневно. Надявам се, че може да помогне и на теб!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *