Вчерашната ми статия ми напомни, че това, което правя не е само споделяне. То е и разпознаване. Някакъв вид печеля-печелиш. По моя си начин.
 
Ще съм изключително щастлив, ако имаш някакви въпроси или теми, по които искаш да напиша статия или две. Това ще ми позволи да разсъждавам за неща, които са интересни на теб и останалите читатели.
 
„Има ли въпрос, който би искал да ми зададеш?“ или вариант 2: „Има ли тема, по която да ти е интересна моята позиция?“
 
Ето как много лесно мога да използвам силата на въпросите, за която говоря и пиша доста често. Иска ми се да вярвам, че тази тактика ще е нещо, което ще вземеш за себе си, ще пробваш, адаптираш и прилагаш за напред, когато търсиш решения.
 
Знаеш ли, трудно ми е да пиша всеки ден. Наистина е предизвикателно да намеря тема, която да е интересна и най-важното – да носи стойност, полезност. Да не е загуба на време за теб. При мен „печеля“ го има – аз се уча да пиша. Всеки ден. Не искам да пиша просто, за да си чеша пръстите. Не искам да хейтвам, да троля и да коментирам теми, по които не съм компетентен. Това не е Свръхчовекът.
 
Искам да имам връзка с хората, които четат и слушат. Истинска. Ценна и за двете страни. Така, че моля те, изобщо не се чуди и направо сложи коментар под статията.

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!

Искаш да станеш част от Свръхчовешко общество, където да черпиш опит, знания и вдъхновение?

Искаш да получаваш по имейл ексклузивни интервюта и полезни съвети от гостите на подкаста?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *