Днес ще пиша за нещата, които правя сега (при обявеното извънредно положение, поради новия корона вирус / COVID-19), когато прекарвам 99% от времето си вкъщиНеда) или в офиса (сам). Основните разлики са 5.

  1. Спя повече. 8-9 часа на нощ. Събуждам се без аларма.
  2. Чета повече книги. Почти не слушам аудио книги и подкасти.
  3. Правя йога с Неда всеки ден с Неда.
  4. Храня се по-качествено. Рядко ми се дояжда нещо извънрежимно.
  5. Придвижвам проектите си напред.

Сега е точният момент да се справим със системното недоспиване. Именно сега е точният момент да увеличим общия брой книги, които сме прочели в живота си с няколко (поне). Сега е точният момент да разберем, че новите, скъпи, лъскави дрешки и дрънкулки няма кой да ги види, защото сме си вкъщи и имаме нужда от домашен анцуг/халат.

Важните, ценните неща са други. Сега всички мобилни телефони са домашни телефони – от Нокиата с фенерче до новия iPhone 999 TURBO PROFESSIONAL с 5 камери на дисплея за по-добри селфита, 4 камери на гърба, за да има резервна на двете резервни, 2 на калъфчето, за да не вземе да падне телефонът на някъде без да счупи нещо. Сега е точният момент да си подобрим рекорда на лицевите опори и коремните преси, защото 1 не е рекорд!

Какво написах онзи ден в моя дневник?

Искам да изляза като истински Свръхчовек след тези месец-два вкъщи. А как си представям Свръхчовекът, който ще излезе оттук? Май е време да помечтая.. и помисля!
~ Георги Ненов

Кои са нещата, които вие искате за себе си след 30-60-90 дни и правите ли нещо по темата?

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *