Събуждайки се тази сутрин осъзнах, че вчера пропуснах първата статия 1 от 64. Ако си прочел статия №1, знаеш какво следва. Обещах, че за всяка пропусната ще компенсирам с 5 допълнителни. Обаче това не е най-важното. Най-важното е да не пропускам втори път. Точно за това съм седнал да пиша това рано-рано. Останалите статии ще ги дописвам през идните дни.

Вчера беше изключително натоварен ден

Записах 2 нови епизода с изключително вдъхновяващи гости, които буквално сбъдват мечтите си, правейки нещата, които правят. Говорих пред учениците в столичното 157 СОУ за предприемачеството и по-конкретно, за създаването на съдържание. Имах 2 много интресни бизнес-срещи и преди всичко останало, разбира се, тренирах. Няма как без #BJJ!

Най-натовареният ми ден (откъм ангажименти) от доста време насам. И го пиша, защото съм щастлив и удовлетворен, макар и да съм пропуснал статията. Да, имаше кога да я напиша, но в 21:00 вече бях тотално спрял. А и Неда има нужда от внимание. Не го живея сам този живот. Не искам.

„Прекрасно е да има човек, който те подкрепя вкъщи. Безценно е!“
~ Г

Освен гореизброеното, вчера с Лазар пуснахме едногодишното Предизвикателство на Live to Lift, което е нещо, над което работим през последните 2 месеца. 365 дни, в които буквално можеш да промениш начина, по който се грижиш за себе си с малко помощ от нас.

Какво следва днес?

Днес ще се разходя до Бургас, за да запиша още един епизод на СВРЪХЧОВЕКЪТ.
Нямам търпение!

Ако искаш да ми зададеш въпрос, моля, коментирай под статията.

Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *