Преди две години, докато бях в Хамбург, моят ментор ми беше дал един списък с дейности, които биха могли да ми позволят да генерирам още умения. В списъка бях написал „Водещ на радио и телевизионни предавания“. 8/10/19 сбъдна тази, уж неизпълнима, мечта, цел, афирмация. Благодаря на екипа на „Кариера за теб“, които повярваха в мен!

Да застана зад микрофона като водещ в радио като Дарик е смел скок. Аз се подготвях със седмици за това първо участие… Абе, не точно. Всъщност, един кратък разговор с Оля беше достатъчен. Останалото дойде отвътре, така да се каже. Това е следствие на 3 години и половина действие, опити, записи, срещи, контакти, дискусии, въпроси.

Трудно ли е да знаеш, че си на живо по радиото – да. Има ли смисъл да се притесняваш – не.

Трудно ли е да измисляш качествени въпроси докато говориш с хората – не. Има ли смисъл да се притесняваш, че няма да измислиш такъв въпрос – Пак не.

Съвет: Ако искаш да зададеш качествен въпрос, чуй някоя дума от последните изречения на твоя гост и го попитай за нея. Ще дам пример с предишното си изречение: „Какво за теб е качествен въпрос, Георги?“ Или „Какво представлява притеснението и как най-бързо го преодоляваш?“

Щастлив съм. Проверката показа, че се развивам, че ставам по-добра версия на водещия Георги Ненов с всеки изминал ден. Ще спя спокойно. Най-добро предстои! Вярвам в това!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *