Пътувал съм. Не много, но съм видял интересни места. Красиви и уютни жилища. Но това, което се случи днес направо ме заби в земята.

Тази сутрин тръгнахме от София с Неда и нейната приятелка Ева, защото сме поканени на сватба в Българево. Ранното ни тръгване позволи да хапнем преди да се настаним в хотела (в Каварна), за което аз разумно препоръчах да се разходим до Бай Пешо на нос Шабла.

Шабла

Скандалната вкусност на това заведение беше примесена с чувството за хумор на сервитьора, който брутално ни “ИЗКРЪТИ” с лафове. Хапнахме рибка и тръгнахме обратно за Каварна.

Тук ни чакаше изненада

Calithea Complex е разположен ВЪРХУ скалите НАД Каварненския плаж. Та, както казвах – бил съм на много места, обаче това тук ги забива в Земята!
Представете си, че спалнята има огромен френски прозорец, гледащ към Варненския залив. Целия! Мамка му, не се шегувам. За капак на всичко, позицията на комплекса спрямо морето е изключително висока и сякаш се намираш в небостъргач. Спиращо дъха усещане! Морето с неговия неспирен ритъм от едната страна и сушата, скалите, плажа – непоклатими – от другата. До спалнята е терасата. Голяма колкото студентско общежитие. С удобни столове, на които да седиш и да се наслаждаваш на това, което очите ти виждат, а умът ти отказва да приеме за истина. Мама му стара, не може да е толкова красиво! Ама е …

Гледката

Когато порасна искам да имам къща с такава гледка. Минимум!

Ден #102 – Check! Пропуснати статии – Ден #64 и Ден #89!

Последните 3 статии:

Ден 99 – Умората! Нещо става, но не мога да оставя нещата така …
Ден 100 – Вътрешните усещания и предстоящата промяна!
Ден 101 – Когато порасна искам да стана…

 

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *