През последните години се занимавам основно 2 неща:

  1. Срещам ги със страхотни примери в Свръхчовекът с Георги Ненов
  2. Помагам на хора с поднормено и наднормено тегло, които искат да влязат във форма като част от Live to Lift и по-конкретно – Онлайн Предизвикателствата и Фитнес-коучинга на LTL.

Обединява ги фактът, че ПОМАГАТ НА ХОРАТА да подобрят и развият собственото си здраве, мислене и среда.

В този пост искам да поговоря за второто – Онлайн Предизвикателството.

С няколко думи: това е СИСТЕМА за хранене, движение и почивка, която позволява на хората да опознаят тялото си и неговите реакции по пътя към по-малко подкожни мазнини, повече мускули и енергия и по-добро самочувствие, следвайки изпитаните насоки на Live to Lift, изградени за последните 11 години.

Докато работех в Луфтханза имаше нещо, което наистина ми харесваше – да работя с клиенти по телефон и имейл. Неведнъж съм споменавал, че едната ми СВРЪХСИЛА е Customer Service. В комбинацията с моето личностно умение да общувам с познати и непознати, това се превърна в стабилен фундамент и изградих качествени и дългосрочни отношения с голяма част от трениращите.

Тези свръх-сили ми помогнаха да разбера кое е нещото, което помага най-много на хората да постигат резултати във фитнеса, тренировките и храненето. Това са ПОДКРЕПАТА и ОТГОВОРНОСТТА.

Обичам да казвам на моите трениращи, че това, което правим е МАРАТОН, а не СПРИНТ

Целта винаги е да научаваш неща за себе си, които да използваш регулярно, прогресирайки и да можеш да правиш завинаги.

Когато влязох във форма преди 4 години, научих за връзката между мозъка и тялото си неща, които преди не знаех и които в момента ми позволяват да изглеждам относително добре, да имам енергия за всичко, което искам да правя и да се чувствам в пика на силите си.
Същите тези неща виждам и в хората, участващи в ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА, които се посвещават дългосрочно на процеса. Най-добрите резултати при над 250 участника към днешна дата са при тези, които тренират над 6 месеца.

И точно тогава си казах, че искам да направим Едногодишно Презизвикателство. Предизвикателство, в което да има дългосрочно натрупване на изменения в активността – физическа и ментална, в храненето, в почивката и най-вече, в лепилото, което ги „слепва“ – НАВИЦИТЕ! 12 месеца различни тренировки, 12 месеца активно наблюдение на храненето, суплементация, развиване на качествени навици и всичко това в комбинация със страхотна среда от хора, които искат същото.

Цената, която му определихме е 2.66 лв на ден.
Ако искате лично да ви помогна да промените себе си за една година, пишете ми.
Ето я и моята промяна за първите ми 1.5 години, тренирайки с Live to Lift:

Георги Ненов и LTL

Ден #76 – Check! Пропуснати статии – Ден #64!

Ако искаш да ми зададеш въпрос, моля, коментирай под статията.

Последните 3 статии:

Ден 73 – За бързането
Ден 74 – За мое добро
Ден 75 – Началото беше преди 3 години

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *