Днес, връщайки се от Рила и от едно страхотно събитие, за което ще ви разкажа идните дни, Facebook ми напомни, че идеята за Свръхчовекът се роди преди точно 3 години на този ден – 16 Юни.

Залата където дойде идеята за подкаста

Напоследък казвам доста често, че една добра идея или важно парче от собственият ти пъзел може да се появи на тотално неочаквано място. Тогава, преди 3 години, това не го знаех. Знаех, че Юли споделя знания и отидох да почерпя от тях. Пък на всичкото отгоре събитието беше безплатно.

Имаше различни упражнения, едно от които беше да споделиш мечтата си с непознат

Мариян (Mariyan Ivanov) беше човекът, с който споделих мечтата си – да помагам на другите да живеят по-добре и да бъдат по-щастливи.

Истината е, че това споделяне се върна към мен със страшна сила: “Какво помогна на мен да живея по-добре и да бъда по-щастлив?” … “Един подкаст – Addicted2Success” … “Е, то в България няма такива подкасти!” … “Значи ще действам и ще започна преди да съм готов!”

Така се стигна до епизода с Лазар – човекът, който ми помогна да променя физическото си състояние и да развия мисленето си. След него дойдоха Дани от Iris Tech. и Светльо Наков от SoftUni. Тестът се оказа успешен! Имах 3000+ слушания само за месец. Буквално си казах: “Абе, тук има нещо!”

Днес, 3 години по-късно, нещото е ОГРОМНО, СВРЪХЧОВЕШКО!

140 епизода, хиляди слушатели в десетки държави, стотици хиляди слушания, 70+ дарителя, възможност да говоря на Форум КЛЮЧ и наесен се очертава да съм Speaker и на Bulgarian Digital Week. Всичко това заради едно пусто постоянство и ясен фокус – да ставам по-добър в това, което правя и да трупам съдържание.

Благодарен съм на всички хора, които срещнах по пътя си!

Нямаше да се справя сам. Нямаше да успея без Неда, без Радо, без Нелката, без Теди, без Ана Мария. Без подкрепата на Ваня и Коцето от Fundamental Studio и маркетинг екипа на Superhosting. (Пред тях съм виновен безкрайно, но ще дам всичко от себе си до няколко седмици да има пълен със съдържание уеб-сайт) Нямаше да успея, ако СВРЪХЧОВЕЦИТЕ не бяха повярвали в това, което правя и не бяха поискали да станат част и да подкрепят проекта. Поклон пред всички тях и пред тези, които ще дойдат в следващите епизоди, за да разкажат собствената си история, да споделят знанията и опита си, да вдъхновят някой от слушателите да вземе живота си в ръце и да повярва в себе си! Така, както те са повярвали преди години и са открили СВРЪХЧОВЕКА в себе си! <3

Най-доброто предстои! Обещавам! <3

A journey of a thousand miles begins with a single step.
~Chinese Proverb

Ден #75 – Check! Пропуснати статии – Ден #64!

Ако искаш да ми зададеш въпрос, моля, коментирай под статията.

Последните 3 статии:

Ден 72 – Fight or Flight
Ден 73 – За бързането
Ден 74 – За мое добро

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *