Преди 4 години, още на първата ни среща, заведох Неда в един специален ресторант – SAFFRON Indian Restaurant. Наскоро, празнувайки нашата четвърта годишнина, решихме да повторим първата си среща и да вечеряме именно там, отново. Излишно е да казвам, че редовно посещаваме ресторанта, защото храната е фантастична, а обслужването винаги е на ниво.
Та, преди 10 дни, точно преди да седнем да вечеряме в Шафран, най-накрая имах удоволствието да се запозная със собственика и главен готвач в ресторанта – Пракаш. Споделих му нашата история и му благодарих за вкусната храна.

Днес, Неда ме изненада по специален начин. Беше запазила две места в кулинарния курс за индийска храна на Food Connection, а експертът беше именно Пракаш. Заедно с другите участници и под зоркото наблюдение на Митко и Пракаш, създадохме традиционни индийско ястия:

  • Tandoori chicken tikka
  • Paneer kathi roll
  • Mint Coriander chutney
  • Mango lassi

Вкусна чиния

Разбира се, не пропуснах възможността да си направя снимка за спомен с Пракаш, който освен, че готви свръх-вкусни неща е изключително мил и внимателен човек с неслизаща от лицето усмивка.

Георги и Пракаш

 

Моята любов към индийската храна се задълбочи още повече, а благодарността ми към Неда за избора на толкова фантастичен подарък за 4-годишната ни приказна история е безкрайна! <3
Не всичко е въпрос на лъскави и скъпи подаръци, маркови дрехи и бижута. Преживяванията, срещите и усещанията остават завинаги в сърцето!

Неда и Георги

 

Ден #117 – Check! Пропуснати статии – Ден #64 и Ден #89!

Последните 3 статии:

Ден 114 – Коя мисъл ми помогна да спра да съм гневен и недоволен?
Ден 115 – Пичът не знаеше колко е важно да гледа в бъдещето
Ден 116 – Петъчна (де)мотивация!

 

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *