Вчера беше първият вторник от доста време насам, в който нямах лекции. Сезонът на ученето завърши и остана само да създадем с Ана Мария едно судоку. Историята е дълга за това няма да задълбавам. Това, което искам да разкажа е свързано с необходимостта да прекарваш време с любимия човек и да му даваш от най-важната валута – валутата на вниманието!

От около седмица в моя календар имаше едно събитие за 2.7.2019г. между 19:00 и 21:00 часа, което се казва “Време за нас”. Неда упорито отказваше да ми сподели какво е намислила, но с отговора на въпроса “Как да се облека?” … “Удобно!” разбрах, че става въпрос за пикник. Все пак свързах приготвянето на омлет (това й е любимо, когато пътуваме заедно) и търкалящия се челник по леглото в предполагамото събитие. И бях прав.

С една много тежка чанта, пълна с домашна храна, 2 бирички, JBL колонка и хамак, тръгнахме към много далечната Борисова градина. Вървяхме има-няма 10 минути докато намерим точното място, където да опънем хамака и да се насладим на залеза.
Хапнахме си домашен омлет, салатка и лютеницата, която баба й специално ни изпрати в понеделник. Говорихме си и се гледахме. Слушахме “Above & Beyond”. Люлехме се в хамака (понеже е двоен)… Идилия! Раят на Земята!

На челото на Неда пишеше “АЗ СЪМ ДОВОЛНА!”

Сладко. На моето чело пишеше “ТЕЛЕФОНЪТ МИ ОСТАНА ВКЪЩИ И ИЗОБЩО НЕ МИ ЛИПСВА”. Жените нямат нужда от това да бъдат обсипвани с цветя и подаръци. Имат нужда от поглед в очите, прегръдка, да се гушнат в теб и да чуят, че ги обичаш. Имат нужда от твоето внимание.

Та, да се върна на телефона… Май няма нужда да описвам повече. И без него се живее. Понякога и по-добре отколкото с него. Той трябва да ми помага, а всъщност – ми пречи. И колкото по-често си го припомням, толкова по-щастлив ще бъда, а Неда – толкова по-доволна.
Подари няколко часа на твоя специален човек. Открадни ги от телефона си. Той няма да ти се разсърди. <3

Ден #92 – Check! Пропуснати статии – Ден #64 и Ден #89!

Последните 3 статии:

Ден 88 – Самонаблюдение
Ден 90 – Втори провал или втори урок?
Ден 91 – Книгата, която слушам (юли)

 

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *