Има дни, в които нещата не се случват така, както си ги представям. Днешният е отличен пример. Има две задачи, които са ми изключително важни и въпреки това ги отлагам – първата от 2 седмици, а втората – от 3-4 дни. Да, бе, точно ти ли?! Точно аз.

В процес на установяване на една много интересна връзка съм – колкото повече срещи имам през деня, толкова по-малко работа върша, толкова по-трудно се концентрирам, толкова повече отлагам, протакам и в последствие – толкова повече се дразня на себе си в края на деня. Точно като днес.

Това ме навежда на темата за фокуса

Колкото и да се старая, все се появява нещо, което да ме разфокусира. Дразня се на себе си вече. Прогрес, плато, прогрес, плато. Поне не регресирам.

Идеята за тест, която имам в главата си е да не правя повече от една среща на ден и да видя дали по някакъв начин това ще се отрази на нещата описани по-горе.
За какво ги написах тези неща? За да разкажа, че и аз съм човек и на мен ми е трудно понякога и аз о@квам собствените си планове и системи. Просто не се обвинявам за това, търся си “катализатор” и стартирам отново с надеждата, че съм научил нещо от случката. Защото, ако не науча нищо, тази случка ще се повтаря завинаги. 🙂

Ден #116 – Check! Пропуснати статии – Ден #64 и Ден #89!

Последните 3 статии:

Ден 113 – Как да не ни правят на рибки???
Ден 114 – Коя мисъл ми помогна да спра да съм гневен и недоволен?
Ден 115 – Пичът не знаеше колко е важно да гледа в бъдещето

 

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *