Преди две години, моят приятел Петър Нефтелимов написа статия за моите 3 любими подкаста (епизода). Можеш да я прочетеш ето тук: “Трите подкаста, които всеки трябва да изслуша плюс един български”

Не е случайно, че и трите епизода, които препоръчах са именно от Addicted2Success

През 2015г. попаднах именно на този подкаст. Той ме завладя с непринудеността на разговора, с директността и откровеността на гостите и най-вече – с енергията, която гостите и Джоел генерираха, разговаряйки.

🎧 (Click Ме!) Soundcloud плейлист с любимите ми епизоди от A2S (Click Ме!) 🎧

Буквално надувах главата на Неда с “Чуй, чуй тази част…” и “Чакай, чакай да видиш какво ще каже сега гостът …” Изобщо не съм си мислил, че някой ден ще създам подкаст, който ще кара хората в България да правят точно това. Велико е! ВЕЛИКО!

Започнах Свръхчовекът с Георги Ненов, защото просто в България НЯМАШЕ никакви подкасти, които да говорят за най-важното нещо – личния пример! То като цяло почти нямаше подкасти, но това е съвсем друга тема.

Истината е, че използвах най-добрите и ценни за мен елементи от структурата на A2S и ги адаптирах към мен и към страната. Например: Джоел няма нужда да представя Тони Робинс с думите – “Разкажи на хората за себе си!” Обаче Presian, Georgi, Vassilena, Plamen, Yana, както и почти всички останали гости имат нужда да създадат контекст за себе си. Той е изключително важен в нашата държава, в която никой на никого не вярва. Контекстът прави хората реални. Конкретиката създава истинността на историята.

След това е лесно, защото Ivo Ivanov казва: “Всеки човек има своя уникална история” Ах, колкото си прав, Иво! 🎯🎯🎯

Не забравяй, че дори и ти имаш уникална история. Единственото, което дължиш на себе си е да не спираш да я създаваш. Всеки ден. Всеки час. И ти можеш! Щом аз мога…

❤ #ИТИМОЖЕШ ❤

Ден #123 – Check! Пропуснати статии – Ден #64 и Ден #89!

Последните 3 статии:

Ден 120 – Какво слушам в момента?
Ден 121 – Кога и как написах 120 статии?
Ден 122 – Защо не успявам да отслабна?

 

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *