Днешната статия ще е кратичка. Главният герой е моя тренираща от Едногодишното Предизвикателство, която иска да започне да проследява своя път към едно по-добро здраве, записвайки на видео своите мисли, чувства и уроци. Целта е да разказва за процеса от първо лице и ако е възможно, да бъде полезна и на други жени, които се намират в същата ситуация.

Обсъждаме тези видео материали от около седмица, но тази сутрин Веси ми беше писала, за да сподели, че първото видео е готово, но е около 20 минути. Беше потърсила обратна връзка от своя приятелка, която й беше казала, че видеото е прекалено дълго.

Внимание!

Много хора ще ви казват много неща. Повечето от тези неща ще бъдат техните собствени убеждения. “Никой няма да слуша 90-минутен подкаст, Георги!” Guess what …
Моята препоръка към Веси (както и към теб, ако имаш подобен казус) е много проста. Тествай! Пусни материала такъв, какъвто е. Гарантирано ще научиш някакъв урок. И то супер бързо. Така за версия 2.0 ще имаш знанията и уменията да си по-добър отколкото при 1.0. Обаче, ако попаднеш в капана на перфекционизма, няма излизане, брат! Ще режеш, ще презаписваш, ще се учиш на програмата за видео обработка, ще търсиш стотици пъти обратна връзка и докато правиш всичко това, ще си пропуснал най-важното – действието!

Смелостта! Куража да опиташ и да се учиш в процеса.

“Перфекционизмът е убиецът на добри идеи!”

Просто го направи. Пусни видеото, статията, продукта, услугата. Виж ме! Преди 100 дни имах 0 статии. Преди 3 години имах 0 епизода. Преди 3 години бях Господин Никой. Всичко се случва бавно и с натрупване. Успехът е маратон, а не спринт.
Та, Веси пусна видеото и един час по-късно имаше над 100 гледания от хора, които я следят. 100% от коментарите бяха подкрепящи и аз лично се просълзих. Просълзих се, защото ето така се променят животи – когато кажеш “АЗ МОГА” и просто го направиш. Без значение какво мислят другите. Важният си ти! Не го забравяй!

Just do it
~ Nike

Ден #104 – Check! Пропуснати статии – Ден #64 и Ден #89!

Последните 3 статии:

Ден 101 – Когато порасна искам да стана…
Ден 102 – Когато порасна искам ето такава гледка!
Ден 103 – Сватбите и мнението на другите

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *