Преди броени минути се прибрах в хотела след един изключителен ден към и в Русе. Преди няколко седмици бях поканен от Деси Николова и екипа на Градоред и Клуб “Мечтание” да участвам като гост-лектор в събитието “Вечери за наивници – Журналистът”. Събитие, което има за цел да показва положителните примери на хора от Русе и други, от друг град в България, които разказват своите истории, за да вдъхновят присъстващите и да покажат, че у нас се случват прекрасни неща.

Не се определям като журналист, но съм щастлив, че бях редом до Мартин Димитров от Капитал, за да говорим за нашия път от гимназията до професията – той истински журналист, аз – подкастър.

Имаше хора, които са фенове на Свръхчовекът, но имаше и хора, които не знаеха какво е подкаст. Удоволствие беше да се запозная лично с всички тях и да им разкажа как съм открил пътя към моето призвание.

И един страхотен Drinkabout след събитието!

 

Започвайки подкаста преди 3 години, не съм и подозирал, че няколко години по-късно ще обикалям България – първо в Кърджали, а после и сега, в Русе и там ще срещна хора, слушащи подкаста, някои от които – от самото начало. Това изпълва сърцето ми със щастие, с благодарност.

За капак на всичко, дойде и моя тренираща от Онлайн Предизвикателството на Live to Lift и ми подари …

Благодаря, Цвети и Симо!

Беше велик ден, благодаря на всички русенци (както и на Цвети и Симо) и обещавам да се върна пак още това лято! <3

Ден #79 – Check! Пропуснати статии – Ден #64!

Последните 3 статии:

Ден 76 – Моят пост от вчера
Ден 77 – Книгата, от която очаквах повече
Ден 78 – Лъжат ли ме?

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *