Ако следите Live-овете в страницата, сигурно знаете, че бях на едно НЛП обучение в последните 10 дни. Седем от тях прекарах без компютър, защото моят старичък лаптоп сдаде багажа безславно. Тъй като на мобилен телефон и таблет не можеш да публикуваш Notes, реших да се концентрирам върху уроците и практиката, а да наваксам с писане след като се прибера. И ето ме на, пиша първата статия след вчерашното ми прибиране.

Няма да е нещо особено, просто ще споделя за днешният ми ден, 15 юли и свръхчовекът, който срещнах – Иво Христов.

Писателят Иво Христов

Тийнейджърът с осем книги и огромно желание за живот и творчество. Момчето, което мечтае да бъде нормално, а всъщност олицетворява мечтите на всички нормални момчета, защото сбъдва мечтите си ежедневно, правейки това, което най-много обича – в неговия случай, това е писането.

Аз и Иво Христов - докато още е на 17г.

 

Утрешният епизод ще бъде с него. А аз ще отида на премиерата на “А можехме да бъдем…”, за да го подкрепя, за да му покажа, че битката, която води има смисъл и да си взема книжка с автограф. Свръхчовешки при това!

Този разговор ми напомни за важните неща, за щастието, за подкрепата на близките и приятелите, за стойността, която даваме на Света по нашия уникален и автентичен начин. Абе, денят беше специален. Ценен. Като книгата на живота ми. Тази, която и аз, подобно на Иво, не бих искал да прочета преди да свърши моя земен път, защото не искам да зная какво ми е приготвило бъдещето. С приятели като Иво, то определено ще бъде нещо специално! <3
Ще ви очакваме утре, от 19:00 в Грамофон. 😉

Това е събитието, а приятната компания, снимките и усмивките са гарантирани: https://www.facebook.com/events/2380982668890631/

Ден #98 – Check! Пропуснати статии – Ден #64 и Ден #89!

Последните 3 статии:

Ден 95 – Търсенето на перфектния партньор
Ден 96 – Къде да го намеря този … партньор?
Ден 97 – Безкомпромисно, без компромиси!

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *