Откакто започнах да тренирам с Live to Lift преди 6 години, започнах много по-осъзнато да се наблюдавам – тялото си, мислите си. Тялото е по-лесно. Кога имам енергия, кога нямам? Кога съм гладен и какво/кога съм се хранил за последно? Кога се събуждам? Как оценявам съня си? Всяко сигналче, което показва нещо различно от това, с което съм свикнал и приемам за нормално.

Именно за това ще пиша днес, защото усещам, че нещо се случва. Аз не позволявам нещо просто да се случва и безучастно да го гледам. Старая се да управлявам нещата, които се случват и над които имам контрол (Нещата, които мога да променя!) … В тях се включват: сън, движение, почивка, стрес.

Сънят е това, което ми изглежда като нещо странно в последните 12-14 дни. Ставам трудно и то чак към 7. В късния следобед вече съм “парцал”. Енергията е “battery low”. Основният заподозрян е мозъкът ми, тъй като в последните 3-4 седмици активно пиша, отговарям, разговарям, уча и общо взето, заливам мозъка си нон-стоп с информация.

Тестът

От днес ще се старая да лягам не по-късно от 22:30. Да ставам точно след 8 часа – т.е. в 06:30. Докато не се стабилизира тази умора, докато не си върна тонуса и топ-топ кондицията.
Ако това, което правя ти откликва, помисли дали имаш нужда да тестваш нещо за себе си. Не забравяй, че грижата за тялото ти е поверена на теб и отговорът “Нямам време да се погрижа за себе си!” не води към нищо хубаво.

Ден #99 – Check! Пропуснати статии – Ден #64 и Ден #89!

Последните 3 статии:

Ден 96 – Къде да го намеря този … партньор?
Ден 97 – Безкомпромисно, без компромиси!
Ден 98 – Свръхчовекът от Радомир!

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *