Преди малко повече от 100 дни, навръх рождения си ден, реших да пиша статии. Всеки ден. Да развия навик за писане, споделяйки нещата, за които мисля. Да разкажа за моя опит и гледна точка. Изпуснах 2 дни – един по невнимание и един от преумора. Но ето ги, 100 броя. 100 кратички споделяния. Малко след средата съм. Ура!

Благодарен съм на себе си, че положих усилия, за да бъда постоянен, че положих усилия, за да споделям неща, които вярвам, че са интересни и полезни, че положих усилия, за да започна преди да съм готов и да не отлагам до “перфектния момент”.

Тази сутрин се събудих с много интересно съобщение в кутията на Свръхчовекът. Посланието беше следното: “Когато аз се чувствам така, значи предстои промяна в живота ми. Предстои да се кача на следващото ниво!” Адски е зареждащо да получавам и чета обратната връзка на слушателите. Ако някога си се чудил дали да ми пишеш, направи го още сега, докато четеш тези редове. Не го отлагай за после. Ако имаш да ми споделиш, разкажеш или искаш да попиташ нещо, сега е моментът. Правилният! Може да няма утре. А и мен може да ме няма. Кой знае! 🙂

Да се върнем на темата с промяната

След завръщането ми от Родопите усещам едно различно ниво на увереност, сякаш живея живота си по моите собствени правила повече от когато и да е било преди. В контекста на връзката ми с Неда виждам бъдещето, в контекста на BJJ виждам огромно желание да уча повече и по-бързо, в контекста на моторите – усещам колко по-уверен и спокоен съм, карайки, в контекста на Live to Lift виждам 30 души, които довериха следващата една година на мен и опита на моите колеги, в контекста на Свръхчовекът виждам стабилността, приходите, знанията и уменията, които ще ме изведат на следващото ниво. Прогресът е път. Път, по който събираш ресурси, за да построиш мост, тунел или кораб, когато му дойде времето. А то идва. Приближава се с всеки изминал ден. Промяната.

Благодарен съм на теб, че четеш това. Благодарен съм на теб, ако слушаш подкаста. Благодарен съм на всички, които са помагали на проекта по един или друг начин. На Теди, на Нелката, на Неда, на Щилян, на Радо, на АнаМария, на Силвина.. на свръхчовешките гости! Приятели, промяната предстои. Усещам я! Наближаваме я!

Ден #100 – Check! Пропуснати статии – Ден #64 и Ден #89!

Последните 3 статии:

Ден 97 – Безкомпромисно, без компромиси!
Ден 98 – Свръхчовекът от Радомир!
Ден 99 – Умората! Нещо става, но не мога да оставя нещата така …

 

Вземи си идея! Адаптирай я! Действай!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *