Странно е.

След 50+ дни сякаш, не мога да не пиша. Изпитвам вътрешната потребност да го правя – без значение дали е сутрин или вечер. Просто отварям нов документ и пиша. Неестествено ми е да не го направя. Преди 50 дни не беше страх, че нямам нищо за казване, съответно, за писане.

цвете

Странно, но факт!

Трудно е.

Тегавата част е и винаги ще бъде да намеря нещо, което си заслужава да бъде описано, споделено, преразказано. Писането само по себе си вече е част от деня, както обясних в предишния абзац. Като миенето на зъбите. Обаче, за да е докосващо, то трябва да има послание или история. Иначе е кухо.

Трудно. Но си заслужава!

Невероятно е …

… когато усетиш как нещо се превръща в част от теб. Като няма как да мине ден без него – дали е четенето, писането, тренировките, бягането, медитацията, плуването и всяко друго нещо, което те кара да се чувстваш по-можеш, по-удовлетворен, по-щастлив. Тук се крие “магията”. Нещото неусетно се е настанило в мислите ти, в живота ти.

Невероятно. Но реално.

Мотивиращо е.

Няма нищо по-зареждащо, надъхващо и окриляващо от резултатите. Когато има върху какво да “стъпиш”, отскокът нагоре е толкова по-лесен. Поставих си за цел да пиша 180 дни. Към края на май 2019г. съм извървял почти 30% от пътя и съм постигнал толкова много – откъм изразяване, откъм увереност. Мога да увелича (хипотетично) това усещане 3.33 пъти. Обаче нещо ме кара да вярвам, че истинското усещане след ден №180 ще е много, много по-силно, по-истинско, по-мотивиращо.

момиче

Мотивиращо. Чак политаш.

Пример е.

Вярвам, че всеки, който чете, може да си вземе тази идея/концепция и да си я приложи в неговата сфера на дейност. Личният пример е най-силно работещото вдъхновение. Не говорим за това да се бием в гърдите с постижения, а просто да споделяме за малките победи. Малките победи, които изграждат нашата увереност.

бъди-за-пример

Пример. Но пример с действия, а не с думи.

Какво е?

… това, което искаш да правиш. Прави го всеки ден. Обещавам ти, че ако стигнеш до ден 55, както аз, днес, ще усетиш това, за което пиша. Пожелавам ти го!

Pinky Promise!

Ако искаш да ми зададеш въпрос, моля, коментирай под статията.

Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *