Ще използвам днешната статия, за да помоля за услуга. Вярвам, че ти, като читател на статиите, при това редовен, би могъл да ми споделиш кои от темите, по които пиша са ти най-интересни.

Можеш да напишеш коментар директно под поста във Фейсбук, ако ти искаш, още сега. Ако не, нека ти кажа кои са ми най-интересните за писане теми.

  1. Много ми харесва да пиша за психология. Мисля, че не се говори достатъчно по тази темата и силно вярвам, че е изключително важно да сме по-осъзнати за „багажа“, който носим от деца и да работим върху него.
  2. Безброй пъти съм казвал, че съм научил повечето важни неща чрез опита ми във връзките с партньорите, които съм имал. Именно така намерих и Неда. Благодарение на уроците, които бях събрал.
  3. Книги – май тази тема е ясна. Ето го и профила ми в Goodreads: https://www.goodreads.com/user/show/57480815-georgi-nenov

Ако пропускам нещо, моля за коментар.

Напоследък се чувствам изчерпан откъм теми и споделяния и именно за това отправям тази молба днес. Основният ми страх в такава ситуация е да пиша за някакви глупости, които не са стойностни само, за да си изпълня обещанието за 180 статии. Благодаря за подкрепата!


Подкрепи Свръхчовекът и стани част от нашето Свръхчовешко общество ☞

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *