Живееш ли пълноценно и следваш ли своите мечти?

Свръхчовекът с Георги Ненов е един от най-слушаните български подкасти. Насочен е към вярата в себе си и многобройните възможности, които ни заобикалят. Разказвайки вдъхновяващи истории на хора, които живеят живота на мечтите си, Георги цели да мотивира своите слушатели да вървят по своя път с увереност в собствените си способности и така да сътворят едно по-добро бъдеще.

Подкастът на вдъхновителите!


Георги Ненов - Свръхчовекът с Георги Ненов

Кой е Георги Ненов?

Всеки вторник, представям историите на успешни хора, иноватори, предприемачи, творци и мотиватори, които в непринуден разговор споделят своя личен опит, успехи и провали. Разказват за уроците, които са научили и най-ценните книги, които са прочели и които са им помогнали да реализират успешно своите цели – да сбъднат мечтите си.

Пиши ми на georgi@thesuperhumanpodcast.net или в социалните мрежи!


Мисия

Мисия

Подкастът да се превърне в източник на вдъхновение и платформа за изграждане на качествена среда от уверени, прогресивни, мислещи и действащи млади хора.

Мисия

Визия

Разказвайки вдъхновяващите истории на моите гости, искам слушателите да се мотивират да потърсят своя собствен път и в процеса да стават все по-щастливи.

Мисия

Цел

Всеки епизод да помогне на поне един човек, да промени живота си към по-добро.


Бонуси Избери епизод

Очаквай всеки ВТОРНИК нов епизод в аудио и видео формат…

6

Години

262

Епизода

10+

Партньора

15000

Слушатели

500k+

Слушания

5k+

Сваляния

Многобройни БЪЛГАРСКИ слушатели по целия Свят…

Запознай се с нашия Свръхчовешки екип:

Нищо от цифрите, които са по-горе, нямаше да е възможно без усилията на хората, чиито имена и лица виждаш на тази страница. Те са истински свръхчовеци! Благодаря ви, приятели! 🙏

Sample avatar
Радослав Радоев

Аудио-инженер

Радо е човекът, без когото нямаше да го има „Свръхчовекът с Георги Ненов“. Той е първият, който повярва. Спомням си къде точно се намирах, когато му се обадих и го попитах дали би ми помогнал да създам собствен подкаст. Месецът беше юни, а годината – 2016. Потърсих именно него, защото знаех, че притежава техническите умения и знания да ми помогне да стартирам. Освен това винаги съм общувал с удоволствие и лекота с него. До ден-днешен Радо подготвя всички аудио-епизоди на подкаста.

Sample avatar
Теодора Николова

Статии за Успелите.бг

Теди, като Радо, е мой приятел от времето на електронната музика и партитата. Още през 2016 г. тя се включи в проекта, създавайки статии за Uspelite.bg от всеки епизод на подкаста, докато аз още ходех на работа и времето ми беше силно ограничено. Макар и да не е активен член на екипа, за мен приносът на Теди е огромен! Изключително отговорен и самостоятелен човек, който държи на българския правопис. Благодаря ти, Теди! 🙏

Sample avatar
Анелия Пейчева

Графичен дизайн

Нелката е човекът, който (буквално) доведе Неда в живота ми. Занимавала се е с дизайн и в ранните дни на подкаста, когато установих, че с Canva.com и Fotor.com не мога да създавам качествени снимки с текст, с които да представям новите гости на проекта, се появи тя. Всички снимки с цитатче, които изглеждат добре – и в сайта, и в социалните мрежи, ги е правила тя. Освен всичко, Нелката изключително много внимава за моя правопис и е една от причините в цитатите на гостите да липсват правописни и граматически грешки. 

Sample avatar
Ана-Мария Ангелова

Маркетинг и SEO оптимизация

Ана-Мария се появи малко след Marketing Fundamentals курса от SoftUni Digital благодарение на една възможност, която моят приятел, лектор в конкретния курс и абсолютен свръхчовек Георги Малчев ми даде – да разкажа пред състудентите си за проекта, който развивам. Първоначално изяви желание да ми помага с Фейсбук, а в последствие, когато написахме всички курсови проекти и домашни в контекста на развитието на „Свръхчовекът с Георги Ненов“, Ани се превърна в Digital Marketing Angel за целия проект. Нейната нестихваща енергия създаде имейл бюлетина, оптимизацията за търсачки за сайта, както и цитатите за Фейсбук страницата на проекта. Повярвайте ми, едва удържам овенския ѝ ентусиазъм и списъкът ѝ с идеи за съдържание и оптимизация на подкаста ежеседмично нараства.   

Sample avatar
Яница Цонева

Web дизайн и SEO оптимизация

Яни също е мой състудент от SoftUni Digital. И тя, като Ана-Мария, беше проявила интерес към проекта и се беше превърнала в редовен слушател. В края на лятото на 2019 г. и тя предложи помощта си и се присъедини към екипа. Рядко съм срещал толкова мил и внимателен човек, като нея, а предишният ѝ опит, свързани с WordPress беше безценен, тъй като почти веднага, заедно, решихме да прехвърлим уеб-сайта от ръчно писана платформа в нещо по-лесно и удобно. Супер инициативна и непрекъснато учеща нещо, Яница е отговорен и прогресивен човек, с когото имам удоволствието да общувам ежедневно. Двете с Ани формират свръхчовешкия Marketing & Web екип, покривайки всичко от съдържание до SEO. Има си и собствен проект „Бабини Гозби„. 🤤

Sample avatar
Симеон Миронов

Видео заснемане и монтаж

Симеон попадна в проекта изключително случайно. С Лазар Радков имаме общ проект – „Промени Живота си за 1 Година„, в който помагаме на хора с наднормено тегло да променят своето здраве и външен вид. Монката беше снимал едно видео за самомасажа и се заговорихме за нещата, с които се занимава. Освен, че завършва Журналистика в Нов Български Университет, той обожава киното и участва в множество студентски филмови проекти, като режисьор, монтажист или каквото има за правене по филма. Бил е монтажист в Агро ТВ и в „Господари на ефира“, но покрай пандемията беше останал без работа. Съвсем честно си казвам, че ако не се беше появил Симеон Миронов, „Свръхчовекът с Георги Ненов“ и досега нямаше да има видео. 

Sample avatar
Марин Митев

Софтуерен инженер

Марин е мой приятел и човек, с когото се запознах благодарение на Форум КЛЮЧ. В последствие стана и патрон на „Свръхчовекът с Георги Ненов“. Почти от самото начало хората търсят място, на което да намерят всички книги, които са споменати в подкаста. Мой друг слушател, патрон и приятел – Кирил Юнаков беше създал една Google Sheet табличка, която Марин и Ана-Мария използваха, за да създадат Регистър на подкаста, където всеки може да намери пълните и правилни имена на книгите, цитатите на гостите, както и линковете към социалните им профили. Освен всичко, Регистърът е част от нашия дигитален дом – www.thesuperhumanpodcast.net

Sample avatar
Ясен Георгиев

Софтуерен инженер

Ясен е един фантастично деен млад мъж, с когото се запознах в LinkedIn. Той ни е Go To Guy за всички трудности, свързани със сайта и платформата, на която го изграждаме – WordPress. Освен сериозни технически знания и умения, Ясен има и опит в предприемачеството, тъй като е съосновател и co-founder на GoodKnight.bg – сайт за почасови детегледачки. Неговата подкрепа е безценна за целия ни екип, а едно нещо е сигурно – с хора, като него, бъдещето на страната и обществото ни се очертава светло.

Sample avatar
Моника Ангелова

Копирайтър

Моника е част от екипа, благодарение на едно нейно свръх-умение – проактивност. В епизод 182 на „Свръхчовекът с Георги Ненов“ разговарях с Александър Хинков – съосновател на сайта за позитивни новини – Uspelite.bg. Докато си говорихме, споменах, че търся стажант. Няколко дни по-късно получих съобщение. Благодарение на това съобщение, вече почти 9 месеца Моника слуша внимателно и предава със собствени думи нещата, които са ѝ направили силно впечатление в подкаста, за да достигнат до повече хора и да помогне всеки епизод да изпълнява Целта си. Можеш да разгледаш нейните подкаст резюмета, както и статиите, които публикува на платформата на Успелите в секцията „На заем от …“ Моника обича да създава рими и заедно с Ана-Мария създадоха неделно вдъхновение – постове с цитати на Фейсбук страницата на „Свръхчовекът с Георги Ненов“. Паралелно с писането по нашия сайт, Мони създава фейсбук страничките Резюме Гурме, където в рими резюмира книги и Подари ми рими, където създава вдъхновяващи послания в съзвучия. 

Sample avatar
Цветелина Тотева

Видео обработка на Свръхчовешко съдържание

Цвети е приятел и патрон на подкаста от над две години. Когато дойде времето да прехвърлим всички епизоди без видео в YouTube канала на “Свръхчовекът с Георги Ненов”, Цвети предложи помощта си. Тя обработва и добавя старите епизоди в една от най-разпространените социални мрежи и помага на подкаста да достига до нови слушатели и зрители. Безкрайно съм ѝ благодарен за инвестираното време и старание!