Свръхчовешки благодарности към нашите партньори!

Екипът на „Свръхчовекът с Георги Ненов“ изказва специални благодарности на партньорите, които повярваха и подкрепиха подкаста. Благодарим им сърдечно за оказаната подкрепа, тъй като проектът нямаше да постигне настоящите си резултати! По-долу ще намериш списък с тези фантастични компании, чиито услуги, продукти и отворени позиции могат да променят живота ти към по-добро 🙏


Superhosting.bg - - Свръхчовекът с Георги Ненов

Superhosting.bg – Хостинг и домейни от СуперХостинг 💻

Супер-свежите Superhosting.bg повярваха в мисията на “Свръхчовекът с Георги Ненов” още през 2017г. Още преди самият аз да повярвам в нуждата и полезността на това подкастът да има собствена платформа, собствен дигитален дом. Излишно е да казвам, че са най-добрият хостинг доставчик в България (и Сърбия). Като слушател на подкаста, имаш специални цени за първия си хостинг план и домейн. Възползвай се!

Към сайта
Grand Hotel Millennium Sofia - Свръхчовекът с Георги Ненов

Grand Hotel Millennium Sofia – Хотелът, който е проектиран да остане вечен 🏨

Текущият дом и декор на подкаста е фантастичният 30-етажен хотел-бижу в центъра на София. Вярата, която маркетинг отдела на GHMS има в Свръхчовекът е нещо, за което не мога да изкажа благодарността си с думи. Преди месеци замечтани гледах нагоре към Ozone Skybar & Lounge. Сега “Свръхчовекът с Георги Ненов” “живее” именно там на 28 етаж над прекрасната София.

Към сайта
Telus International Europe - Свръхчовекът с Георги Ненов

Telus International Europe – Компания, която ДАВА там, където ЖИВЕЕ 🙏

Никога няма да забравя къде точно се намирах и какво точно почувствах, когато получих имейла от комуникационния отдел на Telus International Europe. Останалото е история и най-лесно се обобщава с едно кратко видео кръстено „Мечтите се сбъдват“. Благодаря ви, Telus International Bulgaria, че повярвахте и подкрепихте „Свръхчовекът с Георги Ненов“ в мисията му да променя средата в България! 🙏

Към сайта
 Storytel - Свръхчовекът с Георги Ненов

Storytel – Най-добрата платформа за аудио-книги в България 🎧

Първата ми среща с Ани от Storytel беше пред книжарница Гринуич на бул. Витоша, а първото ми изречение към нея беше: “Аудиторията на Свръхчовекът и вашата аудитория са едно и също нещо.” Лично за мен това е перфектната услуга, която позволява и на мен самия да черпя качествена информация във формата на аудио-книги почти безплатно и адски бързо. Задължително опитай магията на аудио-книгите. Първите 14 дни са напълно безплатни!

Към сайта
Dynaphos - Свръхчовекът с Георги Ненов

Dynaphos – Аудио и видео техника за професионалисти и любители 🎥

Малко след като започнахме да снимаме видео с Мони, потърсих контакт с Dynaphos. С помощта на Скуджи от Aesthetic by Science получих имейла на Христо му изпратих покана за среща. Почти веднага бях поканен на среща. Оказа се, че както Христо, така и част от екипа на компанията, следят с интерес “Свръхчовекът с Георги Ненов”. Почти веднага се разбрахме, а от този момент насетне използваме професионалната им техника, за да развиваме подкаста. Искрено препоръчвам техните компетентни съвети и помощта, която предлагат в техния шоурум. Убеден съм, че професионално могат да отговорят на всички твои въпроси, свързани със фото и видео заснемане и аудио запис.

Към сайта
aula.bg - Център за онлайн обучения - Свръхчовекът с Георги Ненов

Aula.bg – Център за онлайн софтуерни обучения 💻🖱

С Иван Цукев никога не сме водили официален разговор за партньорства. В деня, в който му споделих, че обмислям преминаването във видео, той каза: “Ела да снимаш в нашето студио.” Нямах идея кога ще се случи това, нямах камери, оператор, монтажист, подходящи микрофони, нищо нямах. Но имах подкрепата на Иван. Aula са най-големият български портал за софтуерни обучения онлайн. Естествено, като слушател на „Свръхчовекът с Георги Ненов“, за теб има отстъпки!

Към сайта
ITCE обучения - Свръхчовекът с Георги Ненов

ITCE – Обучения и консултантски услуги за дигитална трансформация на бизнеси

Спомням си как малко след като бях интервюирал Нина Проданова-Йоцева получих обаждане от ITCE, които като благодарност искаха да подкрепят проекта и се интересуваха от какво имаме нужда. Такива жестове наистина ме оставят безмълвен, а в последствие, благодарение на тази подкрепа, се сдобихме с BlackMagic ATEM Mini и откакто го имаме го използваме почти непрекъснато. Компанията е специализирана в подпомагането на корпорации да дигитализират своите бизнеси посредством консултации и обучения.

Към сайта
dnews.bg - Новини - Свръхчовекът с Георги Ненов

dnews.bg/dsport.bg – Последни новини от България и Света на спорта

Можеш да следиш новините от България и Света, както и спортните предавания.

Към dnews.bg
Fundamental Studio LTD - Свръхчовекът с Георги Ненов

Fundamental Studio

Благодарение на Ваня и Косьо, се появи нашият първи сайт, както и партньорството ни със Superhosting. Завинаги ще бъдем признателни за това приятелско “побутване”. Тяхното уеб-студио, има единствената цел да предложи на своите клиенти качество и правилен път за достигане на тяхните клиентите.

Към сайта
Партньор - Свръхчовекът с Георги Ненов

Тук може да е логото на твоята компания!

Пиши ни, ако твоята компания припознава ценностите, аудиторията и посланията на „Свръхчовекът с Георги Ненов“ като свои. Партньорите ни са именно тези компании, които искат заедно да вдъхновяваме слушателите и зрителите на подкаста да живеят по-добре и да бъдат по-щастливи.

Най-лесно можеш да се свържеш с нас като посетиш формата за контакти.

Към контакти