Свръхчовешки благодарности към нашите партньори!

Екипът ни изказва специални благодарности към всички партньори, които подкрепят подкаста.

По-долу ще намериш списък с тези фантастични компании, чиито услуги, продукти и предоставени възможности могат да променят живота ти към по-добро 🙏


Генерални спонсори

Yotpo и Свръхчовекът с Георги Ненов
Yotpo – инструменти, които променят eCommerce бизнеса, създадени в България 🌟

 

Yotpo е платформа, която вярва в силата на потребителските отзиви за маркетинга на всяка компания. Те помагат на бизнесите да изградят силна онлайн репутация и да взаимодействат с клиентите си чрез автентични преживявания. Yotpo споделят ценностите на „Свръхчовекът с Георги Ненов“ като хората от техния екип в София имат възможността да задават директни въпроси на гостите в подкаста. В случай, че и ти искаш променяш бъдещето на електронната търговия като станеш част от компанията, разгледай актуалните им позиции.

Запознай се с един от основателите на българската компания SMSbump, която през 2017г. е успешно придобита от Yotpo. – Слушай #ЕПИЗОД371 с Георги Петров.

Виж #EПИЗОД370 с Евгени Колев и #ЕПИЗОД320 със Стоян Димитров – едни от първите служители на тази успешна компания, станала част от еднорога Yotpo.🦄

Към сайта
StoorPool Storage - Свръъхчовекът с Георги Ненов

StorPool Storage – Български софтуер за съхранение на данни в облачна среда ⚡

Запознай се с StorPool Storage – софтуерна компания, която ни подкрепя в развитието на ‘Свръхчовекът с Георги Ненов’. Компанията е водещ играч сред компаниите, разработващи софтуер за дистрибутирано съхранение на данни в Света. С техните иновации в облачните технологии, StorPool не само улеснява съхранението на данни, а и предоставя високоскоростни решения.

Искрено благодарим за подкрепата и за това, че „осиновиха“ рубриката с препоръчаните книги, както и Регистъра на подкаста, в който са събрани всички препоръчани заглавия и автори. 

Виж #ЕПИЗОД298 с Боян Иванов – съосновавтел на Storpool Storage.

Към сайта
Superhosting.bg - Свръхчовекът с Георги Ненов

SuperHosting.BG – Хостинг, домейн и ТОП-клиентско обслужване за твоя сайт 🌐

СУПЕР-партньорите ни от SuperHosting.BG повярваха в мисията на “Свръхчовекът с Георги Ненов” още през 2017г. Те осигуряват домейна, хостинга и подкрепата, която има нужда подкастът, за да има собствена платформа, собствен дигитален дом.

Вярвам, че това, което ги отличава от всички останали е клиентското им обслужване, което не само, че е на изключително ниво, а и следва любимия ми принцип за проактивност. Като фен на подкаста, имаш специални цени за първия си хостинг план и домейн при тях. Възползвай се в секция Бонуси!

Към сайта
HackBulgaria и Свръхчовекът с Георги Ненов

HackBulgaria – общност за софтуерните специалисти и IT хората в България 🚀

HackBulgaria съществува с идеята да бъде общност за софтуерните специалисти и IT хората у нас.

Основните им цели са:

  • Взаимопомощ на хората в тази общност.
  • Споделяне на опит и знания.
  • Придобиване на нови опит и знания.

Организират редица уъркшопи, Live Q&As на актуални за бранша теми, имат и активно Discord community, а през 2024г. планират още нови инициативи. 

HackBulgaria е дългогодишен съмишленик на „Свръхчовекът с Георги Ненов“.

Слушай #ЕПИЗОД115 с Радослав Георгиев, който е един от основателите на компанията, както и този с другия съосновател и CTO на HackSoft – Ивайло Бъчваров – #ЕПИЗОД347 😊

Стани част от Hack общността!

Технически партньори

Dynaphos и Свръхчовекът с Георги Ненов

Dynaphos – Професионално фото, видео, броудкаст и кино оборудване 🎥

Малко след като започнахме да снимаме видео с Монката, потърсих контакт с Dynaphos. С помощта на Скуджи от Aesthetic by Science получих контактите на Христо Кабадаев му изпратих покана за среща. Почти веднага получих отговор. Оказа се, че както Христо, така и част от екипа на компанията, следят с интерес “Свръхчовекът с Георги Ненов”. От този момент насетне използваме професионална техника, съвети и идеи, за да подобряваме качеството на подкаста.

Искрено препоръчвам техните компетентни съвети и помощта, която предлагат – както онлайн, така и в техния шоурум. Убеден съм, че професионално могат да отговорят на всички твои въпроси, свързани с аудио и видео запис, така и с фотография и осветление.

Техниката, която използваме за подкаста по идея на екипа на Dynaphos: 

Към сайта
Decibel и Свръхчовекът с Георги Ненов

Decibel – Професионална звукоизолация и акустика 🔊

Decibel е най-бързо развиващата се компания за звукоизолация и акустични решения в света. От своето основаване през 2012 г., тя работи неуморно, за да подобри качеството на живот на хората чрез иновативни продукти и услуги в сферата на звуковия комфорт.

Съоснователите на Decibel, Диана Цоневска-Недкова и инж. Цветан Недков, са ентусиазирани да споделят своята експертиза и визия за бъдещето на акустиката. Диана, която е и гост в #ЕПИЗОД329, е водещ специалист по акустично проектиране и оптимизация на пространства от всякакъв мащаб – от домашни кина и студиа до концертни зали и индустриални обекти.

С богато портфолио от успешни проекти и патентовани решения, Decibel се утвърждава като глобален лидер и предпочитан партньор на архитекти, инвеститори и крайни клиенти.

Компанията предлага цялостен набор от продукти и услуги – акустични измервания, консултации, проектиране, производство и монтаж на персонализирани звукоизолационни системи и акустични елементи.

🙏 Благодарение на Decibel студиото на „Свръхчовекът с Георги Ненов“ е с уникална визия и перфектна шумоизолация, за което ще сме им вечно признателни.

Искаш и ти да тръгнеш пътя им към едно по-тихо и професионално бъдеще 👉 Възползвай се от 10% отстъпка от продуктите на Децибел с код: SUPERHUMAN23

Към сайта
Fundamental Studio и Свръхчовекът с Георги Ненов

Fundamental Studio – Уеб дизайн и разработка 🎨

Fundamental Studio е бутикова уеб агенция, специализирана в създаването на модерни, функционални и естетически издържани уебсайтове. Основана от моите приятели и абсолютни свръхчовеци – Ваня Ананиева #ЕПИЗОД011 и Константин Рачев #ЕПИЗОД010, студиото се стреми да предостави на своите клиенти най-високо качество и персонализиран подход за постигане на онлайн успех.

Екипът на Fundamental Studio притежава задълбочени познания в областта на UI/UX дизайна, front-end и back-end разработката, както и в интеграцията на CMS системи. Те работят в тясно сътрудничество с клиентите си, за да разберат техните уникални нужди и цели, и да създадат уебсайтове, които не само изглеждат страхотно, но и постигат реални бизнес резултати.

🙏 Благодарение на Ваня и Косьо, се появи и нашият първи сайт, както и партньорството ни със SuperHosting.BG. Завинаги ще бъдем признателни за това приятелско „побутване“.

Ако търсиш надежден и креативен партньор за следващия си уеб проект, не се колебай да се свържеш с екипа на Fundamental Studio. Кажи им, че си разбрал за тях от нашия екип! 😉

Към сайта
Ardes.bg и Свръхчовекът с Герги Ненов

Ardes.bg – Онлайн магазин за IT техника 💻

Ardes.bg е един от водещите онлайн магазини за IT техника в България. Основан от опитния предприемач и IT експерт Димитър Димитров, магазинът предлага широка гама от високотехнологични продукти – от компютри и лаптопи до смартфони, таблети, периферни устройства и софтуер. Димитър, който е и гост в #ЕПИЗОД360 на „Свръхчовекът с Георги Ненов“, споделя своята визия за предоставяне на клиентите най-новите и качествени технологични решения на пазара.

Екипът на Ardes.bg се състои от високо квалифицирани професионалисти, които са готови да помогнат на клиентите да намерят перфектните продукти, отговарящи на техните нужди и бюджет. Освен впечатляващия си асортимент, Ardes.bg се гордее с отличното си клиентско обслужване, конкурентни цени и бързата доставка в цялата страна. Магазинът работи директно с водещи производители и дистрибутори, за да гарантира автентичността и качеството на всеки продукт.

Независимо дали си геймър, професионалист или просто търсиш надеждна IT техника за ежедневна употреба, Ardes.bg е твоята дестинация.

Към сайта

Образователни партньори

aula.bg - Център за онлайн обучения - Свръхчовекът с Георги Ненов

Aula.bg – Център за онлайн софтуерни обучения 💻🖱

С Иван Цукев (#ЕПИЗОД024) никога не сме водили официален разговор за партньорства. В деня, в който му споделих, че обмислям преминаването във видео, той каза: “Ела да снимаш в нашето студио.” Нямах идея кога ще се случи това, нямах камери, оператор, монтажист, подходящи микрофони. Нищо нямах… освен подкрепата на Иван.

Aula е най-големият български портал за софтуерни обучения онлайн. Естествено, като слушател на „Свръхчовекът с Георги Ненов“, за теб има отстъпки!

Към сайта
Училища Интелект - Свръхчовекът с Георги Ненов

Intellect Езикови Училища – Открий Света с интелект 🌍

За 23 години Езикови училища Интелект превърнаха обучението по чужди езици в изкуство, обогатявайки над 70 000 ученици. Със своя уникален подход и мотото ‘Учи с удоволствие!’, те превръщат езиковото обучение в пътешествие към нови култури, традиции и възможности.

Вдъхновени от мисията да свържат хората чрез езика, екипът на Intellect създава персонализирани курсове, които отговарят на индивидуалните нужди на всеки ученик. Не пропускай да слушаш епизода с Ваня Ананиева, основателката на Intellect, и открий как езикът може да промени света ти. Сподели усмивка и удоволствие от ученето заедно с Intellect и не пропускай да видиш специалното им предложение в раздел Бонуси

Към сайта

Проектни партньори

LimeChain – Блокчейн технологии за реални бизнес решения 🔗

LimeChain е водеща софтуерна компания, специализирана в разработката на блокчейн решения за enterprises. С екип от опитни разработчици, архитекти и бизнес консултанти, LimeChain помага на компаниите да интегрират блокчейн технологиите в своите операции, за да постигнат по-голяма сигурност, прозрачност и ефективност.

Освен експертизата си в блокчейн сферата, LimeChain е отдадена на създаването на здравословна и устойчива работна среда за своите служители. Компанията е горд партньор на “Свръхчовекът с Георги Ненов” в общия ни проект за отделни подкаст епизоди на тема „Дълголетие в сферата на IT“. Целта на тази инициатива, представена подробно в раздела „Longevity for IT People“ в нашия блог, е да се повиши информираността за значението на здравословния начин на живот и балансираното кариерно развитие сред IT професионалистите.

Като компания, която цени иновациите и човешкия потенциал, LimeChain споделя мисията ни да вдъхновяваме и овластяваме хората да постигат върхови резултати във всички аспекти на живота си.

Към сайта
Grand Hotel Millennium Sofia - Свръхчовекът с Георги Ненов

Grand Hotel Millennium Sofia – Хотелът, който е проектиран да остане вечен 🏨

През 2020 г. дом на подкаста беше фантастичният 30-етажен хотел-бижу в центъра на гр. София. Вярата, която маркетинг отдела на GHMS в Свръхчовекът е нещо, за което не мога да изкажа благодарността си с думи. Месеци, преди да започна да снимам подкаста в хотела, замечтано гледах натам. Сбъдната мечта са тези 10 епизода, които “Свръхчовекът с Георги Ненов” създаде на 28 етаж над прекрасната ни Столица.

Към сайта

Други партньори

Telus International Europe - Свръхчовекът с Георги Ненов

Telus International Europe – Компания, която ДАВА там, където ЖИВЕЕМ 🙏

Никога няма да забравя къде точно се намирах и какво точно почувствах, когато получих имейла от комуникационния отдел на Telus International Europe през 2019г. Останалото е история и най-лесно се обобщава с едно кратко видео кръстено „Мечтите се сбъдват“.

Благодаря на Telus International Bulgaria, че повярваха и първи подкрепиха „Свръхчовекът с Георги Ненов“ в мисията на проекта да променя средата в България! 🙏

Към сайта
Novator и Свръхчовекът с Георги Ненов

Novator – Скалиране и набиране на капитал за стартиращи компании 📈

Novator е B2B компания, специализирана в набиране на средства, бизнес развитие и предоставяне на финансови решения за стартиращи и разрастващи се компании. Компанията предлага широка гама от услуги с добавена стойност, служейки като едно гише и доверен партньор в смелите бизнес начинания на своите клиенти.

Мисията на Novator е да подкрепя проекти с висок потенциал по пътя им към глобален успех и да насърчава корпоративните иновации чрез непрекъснато възприемане на революционни нови технологии.

Novator е основана от най-добрия ми приятел Данаил Петков, с когото имам честта да делим едно работно пространство. За да научиш повече за услугите на Novator и как те могат да ускорят растежа на твоя бизнес, посети сайта им или се свържи директно с екипа.

Към сайта
ITCE обучения - Свръхчовекът с Георги Ненов

ITCE – Обучения и консултантски услуги за дигитална трансформация на бизнеси 💼

Спомням си как малко след като бях интервюирал Нина Проданова-Йоцева в #ЕПИЗОД187 получих обаждане от ITCE, които като благодарност искаха да подкрепят проекта и се интересуваха от какво имаме нужда.

Такива жестове наистина ме оставят безмълвен, а впоследствие, благодарение на тази подкрепа, се сдобихме с BlackMagic ATEM Mini.

Компанията е специализирана в подпомагането на корпорации да дигитализират своите бизнеси посредством консултации и обучения.

Към сайта

Нека заедно да променим България към по-добро

Партньор - Свръхчовекът с Георги Ненов

Тук може да е логото на твоята компания!

Пиши ни, ако твоята компания припознава ценностите, аудиторията и посланията на „Свръхчовекът с Георги Ненов“ като свои. Партньорите ни са именно тези компании, които искат заедно да вдъхновяваме слушателите и зрителите на подкаста да живеят по-добре и да бъдат по-щастливи.

Най-лесно можеш да се свържеш с нас като посетиш формата за контакти.

Към контакти